Για 5η συνεχή χρονιά δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν στη διοργάνωση «Το Υπερκοπέλι», ενώ για πρώτη φορά έγινε και αγώνας για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών με τίτλο «Υπερκοπελάκι».

Οι συμμετέχοντες στο «Υπερκοπέλι» κολύμπησαν απόσταση 500 μέτρων, κάλυψαν με τα ποδήλατα τους διαδρομή 24 χιλιομέτρων και στη συνέχεια έτρεξαν 6,6 χιλιόμετρα γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.

Στο «Υπερκοπελάκι» έλαβαν μέρος πολλά παιδιά, που κολύμπησαν 100 μέτρα, ποδηλάτησαν 2 χιλιόμετρα και έτρεξαν 500 μέτρα. Σκοπός του μίνι τριάθλου ήταν η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Και στους δύο αγώνες, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, δεν υπήρξε κατάταξη, ούτε και χρονομέτρηση, καθώς μοναδικός σκοπός της προσπάθειας ήταν η ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας».

Για τον σκοπό αυτό κάθε συμμετέχοντας προσέφερε 15 ευρώ τα οποία θα διατεθούν στον "Ορίζοντα" που δραστηριοποιείται στα Χανιά με στόχο την στήριξη παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, καθώς επίσης και των οικογενειών τους.