Ολα έγιναν γύρω στις 11.30 με 12.00 χθες βράδυ. Ο επιχειρηματίας ήταν μέσα στο σπίτι του με την οικογένεια του και ήταν ξύπνιοι, γι΄αυτό και δεν είχαν ενεργοποιήσει ακόμη τον συναγερμό.

Αν και η βίλα του επιχειρηματία δείχνει απροσπέλαστη καθώς έχει ψηλούς θάμνους σε όλη την περίφραξη, ωστόσο οι 4 ληστές εντόπισαν ένα σημείο από το γκαράζ από το οποίο κατάφεραν να σκαρφαλώσουν και να πιαστούν από τα κάγκελα του ισογείου. Απο εκεί μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα στο εσωτερικό της βίλας.

Η βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα - ΦΩΤΟ NEWSIT
Η βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα - ΦΩΤΟ NEWSIT

Aπό το γκαράζ πήδηξαν οι ληστές στο ισόγειο της βίλας και μπήκαν στο εσωτερικό - ΦΩΤΟ NEWSIT
Aπό το γκαράζ πήδηξαν οι ληστές στο ισόγειο της βίλας και μπήκαν στο εσωτερικό - ΦΩΤΟ NEWSIT

Εκεί ο ένας ληστής ακινητοποίησε τον χονδρέμπορο υγρών καυσίμων και άρχισε να τον χτυπά ενώ οι υπόλοιποι ληστές έδεσαν τη γυναίκα του και τις δυο κόρες του.

Απο το σημείο εκείνο άρχισε το μαρτύριο του επιχειρηματία. Οι ληστές ζητούσαν επίμονα από τον άνδρα να τους αποκαλύψει που έχει το χρηματοκιβώτιο και να τους πει τον κωδικό για να το ανοίξουν.

Αυτό το παζάρι γινόταν εν μέσω απειλών και χρήση βίας από την πλευρά των ληστών. Του έλεγαν πως αν δε συνεργαστεί θα τον κάψουν με το σίδερο.  Κάποια στιγμή συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας τους έδωσε τον κωδικό όμως το χρηματοκιβώτιο δεν άνοιξε και τότε οι ληστές έκαψαν τον άνδρα στο αυτί, στο μάγουλο και την κοιλιά, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες του επιχειρηματία.

Τελικά πήραν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 100.000 ευρώ και κοσμήματα, πήραν και 20.000 ευρώ που ειχε ο επιχειρηματίας εκτός χρηματοκιβωτίου, άρπαξαν τα κλειδια της Mercedes, πηγαν στο υπόγειο γκαράζ και απο εκεί διέφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος.

Η σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από όλους τους χώρους της βίλας - ΦΩΤΟ NEWSIT
Η σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από όλους τους χώρους της βίλας - ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας του η οποία στρίγγλιζε καλώντας σε βοήθεια και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ο επιχειρηματίας σε κατάσταση σοκ και με τα τραύματα από τα εγκαύματα που του προκάλεσαν οι ληστές - βασανιστές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείo για τις πρώτες βοήθειες.

Οι ληστές έκαψαν με σίδερο τον χονδρέμπορο υγρών καυσίμων - ΦΩΤΟ NEWSIT
Οι ληστές έκαψαν με σίδερο τον χονδρέμπορο υγρών καυσίμων - ΦΩΤΟ NEWSIT

Τι δήλωσε ο επιχειρηματίας στο Newsit

To Νewsit επικοινώνησε το μεσημέρι της Τρίτης με τον επιχειρηματία ο οποίος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομά του. Οπως μας είπε "είμαι καλύτερα, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έχω βγει από το νοσοκομείο και αναρρώνω σπίτι. Για τα υπόλοπα δε θα ήθελα να πω κάτι".

Το προφίλ των ληστών με το σίδερο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι ληστές ειναι Γεωργιανοί και είναι η τέταρτη φορά που χτυπάνε μέσα σε διάστημα 3 μηνών. Είνα πολύ σκληροί και επικίνδυνοι αλλά και πολύ καλα πληροφορημένοι για τα θύματά τους. Επιλέγουν πάντα εύπορα θύματα που έχουν στα σπίτια τους χρηματοκιβώτια.

newsit.gr