Ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει εξαιρετική συνεργασία τα τελευταία χρόνια με τον μάνατζερ του Νταβίντ Τόρες, Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, φαίνεται να παρακολουθεί στενά τις επιδόσεις του Ισπανού φορ στον Πλατανιά.
Σύμφωνα με τον \”Πληροφοριοδότη\” της εφημερίδας \”ΩΡΑ των σπορ\” οι Αρκάδες σκοπεύουν να κινηθούν το επόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του 31χρονου (και όχι 28χρονου που αναφέρει το δημοσίευμα) επιθετικού, περίοδο κατά την οποία λήγει το συμβόλαιό του με τη Χανιώτικη ομάδα.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Για το εξαιρετικό scouting report του Αστέρα Τρίπολης στις αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, κυκλοφορούν (δικαίως) ουκ ολίγα εγκωμιαστικά σχόλια τα τελευταία χρόνια. 
 
Τόσα, ώστε μην το αποκλείεται να ξυπνήσει τίποτα πρωτότυπες ιδέες στους Μπακοκαϋμενάκηδες κι αποφασίσουν να ανοίξουν μια ειδική σχολή στην πόλη της Αρκαδίας, παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα αποτελεσματικού scouting στους… άμπαλους «εταίρους» του ελληνικού ποδοσφαιρικού χάρτη. 
 
Αν μπούμε στη διαδικασία να γράψουμε τους παίκτες που ήρθαν αθόρυβα στην Τρίπολη και το αστέρι τους έλαμψε, δεν θα μας φτάσει μια στήλη ολόκληρη και συνεπώς πάμε παρακάτω.  
 
Ολα αυτά όμως δεν σημαίνουν πως οι ιδιοκτήτες του Αστέρα δεν έχουν βάλει στο πέρασμα των ετών και τα δικά τους μεταγραφικά «αυτογκόλ». Τι σημαίνει αυτό…; 
 
Απλούστατα, παίκτες οι οποίοι προτάθηκαν, εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν από τον Αστέρα, χωρίς προϊόντος του χρόνου να δικαιώσουν τους Αρκάδες για την απόφασή τους να μην αλλάξουν… δαχτυλίδια μαζί τους. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. 
 
Ενα από τα πιο κραχτά παραδείγματα των τελευταίων ετών, ακούει στο όνομα Νταβίντ Τόρες.
 
Λίγοι ίσως γνωρίζουν και θυμούνται πως ο 28χρονος στράικερ του Πλατανιά και περυσινός πρώτος σκόρερ της κρητικής ομάδας (13 γκολ σε 33 παιχνίδια) προτάθηκε – δια μέσου του εκπροσώπου του Ντομίνγκο Σεβιγιάνο – στον Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2013.
 
Ωστόσο, ο Ισπανός επιθετικός δεν γέμισε τότε όσο θα έπρεπε το…μάτι του Γιάννη Καϋμενάκη και των άλλων παιδιών στην αρκαδική ομάδα, προκειμένου να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Τρίπολη, εν αντιθέσει με τον συμπατριώτη του Ντελγκάδο Χουάνμα ο οποίος υπέγραψε στον Αστέρα, χωρίς ωστόσο να κάνει απόσβεση της μεταγραφής του. 
 
Εκείνο το μεταγραφικό «αυτογκόλ», εξακολουθεί να… στοιχειώνει μέχρι σήμερα τον Αστέρα και σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που στην Τρίπολη σκέφτονται σοβαρά να «ξορκίσουν» το «φάντασμα» του Τόρες. Με ποιον τρόπο…;
 
Προχωρώντας με δύο χρόνια καθυστέρηση στην απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με τον Πλατανιά λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. 
Με τις «ευλογίες» φυσικά του agent Σεβιγιάνο, ο οποίος ουδέποτε έπαψε να διατηρεί «βελούδινες» σχέσεις με τους Μπακοκαϋμενάκηδες. 
Σημειωτέον πως στο συμβόλαιο του Τόρες με τον Πλατανιά υπάρχει μια ρήτρα εξαγοράς (κοντά στα 200 χιλιάρικα) ωστόσο στην Τρίπολη έχουν την υπομονή να περιμένουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και να αποκτήσουν ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή. 
Φτάνει βεβαίως να επαναλάβει ο Ιβηρας φορ με την κρητική ομάδα την περυσινή εξαιρετική σεζόν, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική σχέση του με την «τέχνη» του γκολ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook