Οι συσκέψεις στο γραφείο της Μαρίας Ηλιάκη είναι πολλές και τις περισσότερες φορές με φωνές και πολλές σπόντες. Οι ατάκες και οι απαντήσεις μεταξύ της Μαριώς και του Πουνέντη αλλά και άλλων συνεργατών πλέον κοινοποιούνται και στο Twitter με αυλικούς της wanna be παρουσιάστριας να πετούν σπόντες για κενούς συνεργάτες χωρίς περιεχόμενο.

Είναι δε τόσο μεγάλο το ξεκατίνιασμα που γελάει η πιάτσα. Αντί να βάλουν τον κώλο τους κάτω και να δουλέψουν όλοι μαζί σκαλίζουν τα μονόλεπτα της τηλεθέασης για να δουν ποιος πήρε νούμερα, ποια ατάκα ή πιο θέμα τράβηξε νούμερα και ποιος το άπλωσε στον αέρα. Η κατάντια αυτή και το κακό κλίμα φαίνεται και στο γυαλί καθώς πλέον το 4% είναι μια καθημερινότητα.

Και όλα αυτά χωρίς να έχει βγει ακόμη το ανταγωνιστικό προϊόν τους στον Alpha. Μια εκπομπή που απ’ ότι μαθαίνω δουλεύετε πολύ με συνεχείς πρόβες αλλαγές σκηνικών και αναζήτηση της απόλυτης χημείας μεταξύ της παρέας για να βγουν έτοιμοι 100%.

Όσο για την Μενεγάκη; Αυτή συνεχίζει με τα 20άρια της καθώς πολλά ακούγονται και πάλι για την παρουσιάστρια και ο κόσμος σπεύδει να την δει μαζικά για να παρακολουθήσει αν θα πεί κάτι και ο διαχρονικός ΑΝΤ1 με τις επαναλήψεις δεκαετίας έχει δημιουργήσει block content δηλαδή συμπαγές περιεχόμενο που έχει γίνει συνήθεια.

Συμπέρασμα; Είναι θέμα χρόνου οι αλλαγές στον Σκαϊ παρά την παράταση που έδωσε με τις δηλώσεις του ο Μαλέλης…

Έχουν γνώση οι φύλακες…
\"http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/sites/default/files/2014/10/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-10102014-91335-%CF%80%CE%BC.jpg\"

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook