Μερικές ώρες αργότερα, και ενώ ο πατέρας και η μητέρα του 29χρονου Τζάστιν Πριστ, πήγαν στο σπίτι του γιου τους για να πουν την τραγική είδηση στη σύντροφό του, ξαφνικά «πάγωσαν» καθώς είδαν τον γιο τους να ανοίγει την πόρτα και να μπαίνει στο σπίτι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Alaska Dispatch News οι γονείς μόλις αντίκρισαν τον γιο τους ζωντανό αναφώνησαν «Δόξα τον Θεό, νομίζαμε ότι ήσουν νεκρός», «Είναι ο Τζάστιν». 
Οι γονείς δεν άργησαν να συνέλθουν και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία για το τραγικό λάθος της. Όπως αποδείχθηκε, η αστυνομία είχε κάνει ένα μακάβριο λάθος, μπερδεύοντας την ταυτότητα του πραγματικού θύματος. 
Με ανακοίνωση τους το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ανέφερε πως κάλεσε τη λάθος οικογένεια, αφού έγινε μπέρδεμα με το όνομα του θύματος, ο οποίος λεγόταν Τζάστιν Ντόναλντ Πριστ. 
Έπειτα όμως από μια μέρα η αστυνομία ειδοποίησε την οικογένεια του θύματος και ζήτησε συγνώμη, μέσω ανακοίνωσης, από τους γονείς του Τζάστιν Πριστ για την οδύνη που προκάλεσε το τρομερό αυτό λάθος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook