Υπάρχουν διαρρήκτες και... διαρρήκτες. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν τη «δουλειά» με χειρουργικό τρόπο και άλλοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στις αδυναμίες τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή ενός διαρρήκτη στο Σικάγο που ενώ μπήκε άνετος μέσα σε ένα σπίτι με σκοπό να το κλέψει, τελικά δεν μπορούσε να αντισταθεί στα εσώρουχα της γυναίκας ιδιοκτήτριας του σπιτιού και άρχισε να τα δοκιμάζει.

Το κακό γι' αυτόν είναι διπλό, καθώς όλη την ώρα που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και έκανε πρόβες εσωρούχων τον «σκόπευε» μια κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε όλες τις ενέργειές του.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, o ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε ότι η κοπέλα που φοβήθηκε πολύ όταν είδε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο δράστης δεν αφαίρεσε αντικείμενα αξίας από το σπίτι, εκτός από μια κορνίζα με τη φωτογραφία της κοπέλας. Ο διαρρήκτης ο οποίος φαίνεται να φοράει ακουστικά, πιάστηκε να περιφέρεται στο σπίτι του Steve Fremond τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου. Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανέβασε το βίντεο στο YouTube με τον τίτλο:"Αυτός ο διεστραμμένος διέρρηξε το σπίτι μου ενώ έλειπα".

«Θα ήταν πολύ δύσκολο να το αποδείξω εάν δεν είχα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Ο τύπος δεν πήρε κανένα πολύτιμο αντικείμενο» δήλωσε και παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του.
Ο Fremond ανέφερε ότι δεν θα είχε καταλάβει ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι εάν δεν υπήρχε το βίντεο και εάν δεν έβλεπε μια σκάλα έξω από το παράθυρο.

Η αστυνομία έχει αντίγραφο του βίντεο ωστόσο ακόμα δεν έχει προβεί σε κάποια σύλληψη.

iefimerida.gr