Οι «μυστικές» προσκλήσεις για τα αποκαλυπτήρια του νέου iPad Air 2, στις 16 Οκτωβρίου στο αρχηγείο της Apple στο Κουπερτίνο, εστάλησαν και όπως ήταν αναμενόμενο «διέρρευσαν» στο Διαδίκτυο.

Φήμες θέλουν την νέα ταμπλέτα του αμερικανικού κολοσσού να συνοδεύεται από έναν αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων (όπως εκείνον που διαθέτει το iPhone) και από τη δυνατότητα οικονομικών συναλλαγών μέσω του Apple Pay – η οποία για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο για την αμερικανική αγορά. Πριν από λίγες μέρες, πληροφορίες έκαναν λόγο για μια χρυσή εκδοχή της πολυαναμενόμενης ταμπλέτας των 9,7 ιντσών.

Αυτό θα είναι το νέο iPad;

Βιετναμέζικη ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφίες οι οποίες αποκαλύπτουν, σύμφωνα με την σχετική επεξήγηση, τη νέα βελτιωμένη σχεδιαστικά ταμπλέτα της Apple. Η ισχνή της σιλουέτα σε συνδυασμό με τον νέο σχεδιασμό στα κουπιά για την ένταση του ήχου και τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το νέο μοντέλο.

\"\"

\"\"

\"\"

Οι φωτογραφίες του νέου iPad που διέρρευσε η βιετναμέζικη ιστοσελίδα Tinhte.vn

Αναλυτές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το iPad Air 2 να διαθέτει περισσότερες καμπύλες από προηγούμενα μοντέλα, παραπέμποντας στις πιο «απαλές» γωνίες των νέων iPhone. Ωστόσο, για την ώρα παραμένει άγνωστο το κατά πόσο η νέα συσκευή θα διαθέτει τεχνολογία ασύρματης συνδεσιμότητας NFC.  

Άλλες φήμες πάλι, υποστηρίζουν ότι η Apple ετοιμάζει μια μεγαλύτερη εκδοχή της δημοφιλούς ταμπλέτας της, μεγέθους 12,9 ιντσών η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στο 2015.

Παράλληλα με το νέο iPad Air 2, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και τη νέα γενιά υπολογιστών iMac με οθόνη υπερυψηλής ευκρίνειας Ultra HD Retina, υπερβολικά λεπτό σχεδιασμό, ταχύτερους επεξεργαστές και βελτιωμένες κεραίες Wi-Fi, με σκοπό την αναζωπύρωση των πωλήσεων των υπολογιστών της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση των νέων iMac θα πραγματοποιηθεί μαζί με το «ντεμπούτο» του νέου λειτουργικού για Mac, Yosemite.

tovima.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook