Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσαν για χιλιοστή φορά οι γιατροί της Amy Winehouse, τώρα όμως είναι πιο κάθετοι από ποτέ. «Ή θα κόψει τις καταχρήσεις, ή θα πεθάνεις» φέρεται να είπαν στη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έχει γίνει γνωστή όχι μόνο μέσα από τα τραγούδια της, αλλά και για τους πολλούς και επικίνδυνους εθισμούς της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SUN, η βρετανίδα τραγουδίστρια πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο πάθος της ζωή της, που δεν είναι άλλο από το ποτό και τα ναρκωτικά. Οι γιατροί στην κλινική The Priory, που τη φροντίζουν αυτό τον καιρό, της έδωσαν μια τελευταία προειδοποίηση αν θέλει να ζήσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Amy ακούει σκληρά λόγια από την εν λόγω κλινική. Μεταξύ του 2007 και του 2009 πέρασε αρκετό καιρό μέσα προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρόβλημά της. «Είναι μια σκληρή πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσει» είπε στην εφημερίδα μια πηγή.

Η Winehouse ελπίζει να λύσει όλα της τα προβλήματα μέχρι τις προσεχές καλοκαίρι, μιας και ετοιμάζεται να γυρίσει ολόκληρη την Ευρώπη για συναυλίες. Ανάμεσα στις χώρες που αναμένεται να επισκεφτεί είναι και η Ελλάδα, όπου θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες στα πλαίσια του Ejekt Festival στις 22 Ιουνίου.