Σύζυγος ρόκερ, με στιλ αρκούντως grunge, με τάσεις αυτοσαρκασμού -στοιχείο έξυπνου ανθρώπου-, μου έδινε την εντύπωση μιας πολύ alternative γυναίκας. Χρειάστηκαν μόλις 57 λεπτά για να μου γκρεμίσει αυτή την εικόνα. Γιατί η «πριγκίπισσα Σίσσυ» προτιμάει να είναι βασίλισσα εκεί που πραγματικά έχει –γι’ αυτήν– σημασία: μες στο σπιτικό της.

Ακούστηκαν τόσα πολλά για τα κιλά της γέννας και πότε θα τα χάσεις…

Αγαπώ το σώμα μου και δεν ήθελα να του φερθώ άσχημα γιατί μου έχει χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου: το γιο μου. Αποφάσισα εξαρχής να μην του φερθώ άσχημα. Λόγω του υποθυρεοειδισμού μου πήρα πάρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη, περισσότερα από αυτά που θα έπρεπε να πάρω. Όταν τέλειωσε και ο θηλασμός, είχα 20 κιλά περισσότερα από το κανονικό μου βάρος. Μου πήρε περίπου δύο χρόνια για να απαλλαγώ από αυτά.

\"\"

Βλέπεις γυναίκες που υπερβάλλουν;

Βλέπω και με στενοχωρεί αυτό. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλω όλοι να μ’ αγαπάνε ή να αρέσω σε όλους, γιατί δεν γίνεται. Έτσι, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιστρέψω και να είμαι συλφίδα. Φυσικά και θαυμάζω αυτές τις γυναίκες. Είδα τη Φαίη κι έπαθα σοκ. Υπάρχουν αυτά τα μαγικά κορμιά που επανέρχονται αμέσως, αλλά εγώ δεν είμαι έτσι.

Είσαι πιο ευτυχισμένη τώρα που έχασες αυτά τα κιλά;

Όχι, δεν είμαι. Έχασα αυτά τα κιλά γιατί θέλω να κάνω δεύτερο παιδί. Το θέμα είναι τι θεωρεί ο καθένας σημαντικό. Αν για κάποιον είναι τόσο σημαντικό το να χάσει γρήγορα τα κιλά, ας το κάνει. Εγώ, λόγω του υποθυρεοειδισμού, δεν μπορούσα να υποβάλω τον οργανισμό μου σ’ αυτή τη διαδικασία. Ούτε ήθελα να αφήσω το παιδί μου για να τρέχω στα γυμναστήρια.

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook