Γνωστός μπασκετμπολίστας αθηναϊκής ομάδας της Β\’ κατηγορίας συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του σε σπείρα, που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα και τα παραποιούσε.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, κλιμάκιο αστυνομικών του επιχειρησιακού σχεδίου \”ΘΗΣΕΑΣ\”, συνέλαβε στην περιοχή του Αιγάλεω, τον 32χρονο αθλητή, καθώς και άλλα δύο άτομα 44 και 49 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 37χρονος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι συλληφθέντες διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων. Στη συνέχεια τα οδηγούσαν στο συνεργείο αυτοκινήτων του 44χρονου, όπου παραποιούσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και αφού προέβαιναν σε έκδοση νέων αδειών κυκλοφορίας με στοιχεία τρίτων προσώπων, τα διέθεταν προς πώληση, μέω αγγελιών, σε εξευτελιστικές τιμές.

Μέχρι στιγμής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα με παραποιημένα χαρακτηριστικά.

\"ΦΩΤΟ:
ΦΩΤΟ: astynomia.gr
Κατασχέθηκε επίσης ένα ταξί, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ένας ηλεκτρικός τροχός και πέντε κουτιά που περιείχαν πλήθος πόντες με διαφορετικούς χαρακτήρες και σύμβολα.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 49χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook