Ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην ανατριχιαστική υπόθεση της νεαρής γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν τυλίχτηκε στις φλόγες στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας στην Πάτρα. 
Τα γραφεία τελετών που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας αρνήθηκαν να παραλάβουν τη σορό της, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα… πρόστιμα που τους επέβαλε το ΣΔΟΕ!
Τα στοιχεία της άτυχης κοπέλας ταυτοποιήθηκαν αργά χθες. Πρόκειται για μια 24χρονη φοιτήτρια από την Βόρειο Ήπειρο, που κατοικούσε μαζί με τους γονείς της στην περιοχή του Ζαβλανίου Πατρών. Δεν έχουν εξακριβωθεί, όμως, ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε να καίγεται ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Ένα μπιντόνι με εύφλεκτο υγρό που βρέθηκε κοντά της, εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα ώστε να εξακριβωθεί αν η ίδια είχε περιλουστεί με αυτό, καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Εκείνο που στρέφει τις έρευνες και προς την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, είναι η μαρτυρία μιας ηλικιωμένης ενοίκου του κτιρίου που κατέθεσε ότι άκουσε φωνές από έναν άνδρα και μια γυναίκα. Όμως, δεν έδωσε σημασία και δεν βγήκε να
δει τι συνέβαινε, παρά μόνο όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της τραγικής κοπέλας. Στον τόπο της τραγωδίας έφτασαν ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης και ο διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών που άφησε να εννοηθεί ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Όμως, η σορός της 24χρονης φοιτήτριας παρέμεινε επί ώρες στο σημείο, επειδή κανένα γραφείο τελετών δεν δέχθηκε να την παραλάβει! Η αιτία ήταν ότι τις προηγούμενες ημέρες το ΣΔΟΕ είχε «κόψει» πρόστιμα γιατί βρήκε προβληματικά
φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων, χωρίς στην συνέχεια να αναλαμβάνουν και την κηδεία! Έτσι, μετά από πολύωρη καθυστέρηση, η νεκρή παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook