Τα ίχνη του 46χρονου είχαν χαθεί στις αρχές του περασμένου Μαϊου - Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του...

Σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης βρέθηκε σορός που φέρεται να ανήκει στον 46χρονο Λ.Γ. του Νικολάου, που είχε εξαφανιστεί από τις αρχές του περασμένου Μαΐου, στην περιοχή του Καρδαμά Αμαλιάδας.

Το τραγικότερο όλων είναι πως εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το κτήμα της οικογένειας μέσα σε θαμνώδη περιοχή, από τον ίδιο του τον πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα του βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι από γεωργικό φυτοφάρμακο, κάτι που οδηγεί τις Αρχές σε εκτιμήσεις περί αυτοκτονίας.

Ο 46χρονος έφυγε το πρωί της Κυριακής 4 Μαΐου 2014 από το σπίτι του για να προβεί σε αγροτικές εργασίες και από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη του. Όταν πέρασαν αρκετές ώρες και δεν είχε δώσει σημεία ζωής, οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Έτσι κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με την συνδρομή και της 6ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 46χρονου, ερευνώντας μια μεγάλη περιοχή στην Αμαλιάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η περιοχή που βρέθηκε η σορός είχε ερευνηθεί, αλλά δεν είχε εντοπιστεί.

Το απόγευμα της Τρίτης (14-10-2014), ο πατέρας του 46χρονου βρισκόταν στο κτήμα της οικογένειας όπου μάζευε κάποια λάστιχα ποτίσματος. Φτάνοντας κοντά στο λόγγο, προφανώς από την έντονη δυσοσμία αντιλήφθηκε ένα πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση.

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και μετέβησαν στο σημείο αρκετοί αστυνομικοί με επικεφαλής τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Μοσχόπουλο. Στο χώρο κλήθηκε και ο Ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, όπου εξέτασε τη σορό που φέρεται να ανήκει στον 46χρονο, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει με βεβαιότητα για την ταυτότητά της, καθώς θα πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσω εξέτασης DNA ότι πρόκειται για τον 46χρονο.

ilialive.gr