Σε συνεδρίαση του το Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Πρώην Δήμου Αρμένων αποφάσισε:

• Να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων για τη Σύσκεψη των Συλλόγων στις 22 Οκτώβρη στις 7 μ.μ στο εργατικό Κέντρο Χανίων, με κύριο θέμα τη Νέα Κ.Α.Π 2015-20, και τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο διάστημα, και καλεί όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετέχουν.

• Επίσης να ανταποκριθούν και το κάλεσμα για συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1 Νοέμβρη στο Σύνταγμα στην Αθήνα, και καλεί όλους τους Αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετέχουν.

• Για τον καταροϊκό πυρετό: να χρηματοδοτήσει η περιφέρεια τους Δήμους να ψεκάσουν τα κουνούπια σε όλες τις εστίες τους, στάσιμα νερά, στάβλους, κοτέτσια, κλπ και να αποζημιωθούν όλα τα ζώα που θα ψοφήσουν ή θα σφαγούν.

• Καταγγέλλει το αντιλαϊκό κράτος και την κυβέρνηση για τα αγροτοδικία που συνεχίζονται ποινικοποιώντας τους αγροτικούς αγώνες και τη συνδικαλιστική δράση.

• Καλεί σε Γενική Συνέλευση τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής στις 24 Οκτώβρη με κύριο θέμα τη Νέα ΚΑΠ 2015 – 20 και τη μείωση των επιδοτήσεων, ειδικά για το λάδι (ο τόπος της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook