Εξακολουθεί να είναι εκτός ρυθμού το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων και όπως φαίνεται θα πάρει καιρό για να έρθει στα σωστά του.

Κατά την συζήτηση των θεμάτων, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλεξανδράκης έκανε εισήγηση για ψήφιση για την παράταση σύμβασης μίσθωσης ενός ακινήτου στο Καμπάνι Ακρωτηρίου.
Ο Αντιδήμαρχος δεν ήξερε τι ακριβώς κάνει με μία απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την παράταση αυτής της μίσθωσης, αν θα πάει ξανά στην οικονομική επιτροπή ή όχι, έγινε ένα μπέρδεμα και ήρθε ο τέως Δήμαρχος να δώσει την λύση, λέγοντας τι πρέπει να γίνει. 
Μάλιστα ο Μανώλης Σκουλάκης είπε κιόλας: «Άντε, είμαστε εντάξει, ψηφίζεται ομόφωνα», παίρνοντας ρόλο Προέδρου και δείχνοντας έμμεσα την απειρία των υπολοίπων.

Πέραν όμως του αστείου του θέματος, υπάρχει και ένα σοβαρό ζήτημα: Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 16:30 και μέχρι τις 21:00 είχαν συζητηθεί και ψηφιστεί τα 9 από τα 52 θέματα, με την κούραση να έχει καταβάλει όλα τα Μέλη. Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που προκαλούν την κατάσταση αυτή.
Ο Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook