Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες,στο Ηράκλειο, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε δύο μη νόμιμους αλλοδαπούς στους οποίους παρέδωσαν πλαστές ταυτότητες. Επίσης συνελήφθησαν και οι δύο Σύροι, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα με τα πλαστά έγγραφα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθησαν, χθες (15.10.2014) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί (27χρονος και 47χρονη) υπήκοοι Πολωνίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία.

Επιπλέον συνελήφθησαν δύο ακόμη αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 25 και 36 ετών, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, ο 27χρονος και η 47χρονη παρέδωσαν, σε εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (ταυτότητες) αρχών Πολωνίας, στον 25χρονο και στον 36χρονο, προκειμένου αναχωρήσουν από τη χώρα, με προορισμό την Πολωνία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook