Έσβησε τελικά χθες βράδυ μόλις στα 24 χρόνια του, ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Χασαπάκης, ο οποίος πάλεψε για τη ζωή του τους τελευταίους 3,5 μήνες δυστυχώς όμως χωρίς να βγει στο τέλος νικητής.

Το ατύχημα που είχε ο άτυχος ποδοσφαιριστής τον Ιούλιο του στοίχισε τελικά τη ζωή παρά τον αγώνα που έδωσε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Βασίλης Χασαπάκης είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα τέλη του φετινού Ιουνίου (δείτε εδώ)

Ο άτυχος 24χρονος είχε αγωνιστή σε ΠΑΝΟΜ, Ηρόδοτο, Αλμυρό και Κ20 Εργοτέλη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 10.00 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο.

Ηρόδοτος

«Σύσσωμη η οικογένεια του Ηροδότου στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασσίλη Χασαπάκη απώλεια του πολυαγαπημένου του αγαπημένου Βασίλη.
Ο Θεός να τον αναπαύσει…»

Εργοτέλης

«Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει την οδύνη και την βαθειά της θλίψη για τον θάνατο του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, Βασίλη Χασαπάκη και συλλυπείται θερμά τους οικείους του. Στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί αύριο Παρασκευή στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στις 10:00, θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ και του ΓΣ Εργοτέλης. Το ΔΣ της ΠΑΕ Εργοτέλης αποφάσισε να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Γιούχτας

«Το Δ.Σ του Α.Ο Γιούχτα εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Βασίλη Χασαπάκη για το χαμό του γιου τους. Η τοπική κοινωνία των Αρχανών είναι συγκλονισμένη και βυθισμένη στη θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ερασιτέχνης ΟΦΗ

«Για ένα νέο παιδί που το νήμα της ζωής κόβεται πάνω στο άνθος της ηλικίας του τα λόγια είναι περιττά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του».

ΠΑΟ Κρουσώνα

«Ο ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τη θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Βασίλη Χασαπάκη, τόσο άδικα και πρόωρα… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν την απώλειά του…
Καλό ταξίδι Βασίλη…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook