Ο Α.Ο. Χανιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής (17/10, 17:00) με τον Φωστήρα, με την προπόνηση της Πέμπτης.
Στην αποστολή ο Σούλης Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο ματς. 
Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί ο Εσόνο, με τον Μανωλά να προορίζεται για το κέντρο της άμυνας, ώστε να καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου Γκότοβου, μιας και υπάρχει και η απουσία του Κοντέωντα. 
Η επίσημη ενημέρωση:
Με ασκήσεις ενεργοποίησης (όπως συμβαίνει πάντα πριν από αγώνα) τελειώματα φάσεων και τακτική ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης. Μετά το τέλος της το προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε και την αποστολή με τον Φωστήρα η οποία περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η αποστολή
Ρίζος, Σικαλιάς, Εσόνο, Γουέλκαμ, Ανδρέου, Γκούμας, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραλής, Μανωλάς,Κρητικός, Μαρτσάκης, Νύκταρης, Οικονομόπουλος, Πάγκαλος, Παγώνης, Παπατζίκος, Πάτας, Σιλιγαρδάκης, Σούκιας, Ταταράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook