Ο Peter Lloyd πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία και η οποία τον κρατά καθηλωμένο σπίτι του

Ο άντρας από το Καρντίφ της Βρετανίας, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την πρίζα του ηλεκτρικού για θέρμανση, φωτισμό, χρήση πλυντηρίου ακόμα και μαγειρέματος αφού μπορεί να πεθάνει.

Ο ίδιος έχει μία κουζίνα αερίου για να μπορεί να μαγειρεύει.

Δεν διαθέτει κανένα ηλεκτρικό gadget, δεν μπορεί να παρακολουθήσει τηλεόραση, να ακούσει ένα CD, να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο ή να χρησιμοποιήσει ένα τηλέφωνο.

\"\"

Οι επισκέπτες πρέπει να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα έξω από το σπίτι, διότι θα μπορούσε να του προκαλέσει μια σοβαρή αντίδραση.

Αλλά και ο ίδιος δεν μπορεί να βγει έξω λόγω της πιθανότητας συνάντησης με κάποιον που έχει κινητό τηλέφωνο, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο ή μια ζώνη με Wi-Fi.

\"\"

Αυτές οι έκτακτες συνθήκες διαβίωσης είναι γιατί ο 42χρονος πάσχει από μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία.

Ο 42χρονος ζητά να φιλοξενηθεί σε μία απομονωμένη ξύλινη καλύβα προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με το ρεύμα αφού μετά έχει φρικτούς πόνους.

Για να περάσει την ώρα του, διαβάζει κάθε χρόνο περίπου 100 βιβλία υπό το φως των κεριών, αφού πέσει το σκοτάδι.

Προκειμένου να φωτογραφηθεί, ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε φωτογραφική μηχανή μίας χρήσεως.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook