Το δήμαρχο του δήμου Κelsterbach κ.Μanfred Οckel υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στο γραφείο του στο Δημαρχείο, όπου οι δύο άνδρες σε φιλική ατμόσφαιρα αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του Γερμανού δημάρχου τον οποίο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος κ.Wilfried Hart και ο ελληνικής καταγωγής δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Αγγελής, έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Β. Λαμπρινό, τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας σε επίπεδο τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών προς όφελος των δημοτών.

«Συνομιλήσαμε με τον κ.Λαμπρινό για θέματα των δήμων μας όπως το θέμα των απορριμμάτων και καθαριότητας και ανταλλάξαμε απόψεις» δήλωσε ο κ.Οckel

Ο δήμαρχος του Κelsterbach, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη φιλοξενία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε, επεσήμανε ότι στον δήμο του ζουν και εργάζονται πάρα πολλοί Έλληνες.

Οι δύο δήμαρχοι, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, με τον κ. Λαμπρινό να προσφέρει στους επισκέπτες τον τόμο του έργου «Κρητικός Πόλεμος» της Χρυσούλας Τζομπανάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook