Τέσσερις αλλοδαποί,συνελήφθησαν χθες, για πλαστογραφία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Οι τέσσερις άνδρες επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ολλανδία και Γαλλία.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

"Συνελήφθησαν, χθες (16.10.2014) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί (24χρονος και 18χρονος) υπήκοοι Συρίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι ανωτέρω επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Λιθουανίας ο 24χρονος και αρχών Βελγίου ο 18χρονος, με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα για Ολλανδία.

Επιπλέον χθες (16.10.2014) το απόγευμα συνελήφθησαν οι 29χρονος και 26χρονος αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας ο 29χρονος και αρχών Τουρκίας ο 26χρονος, προκειμένου να ταξιδέψουν, με προορισμό τη Γαλλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου."