Τις επιλογές και τα... λάθη του Γιώργου Παπανδρέου "τρέχει" να διορθώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επιτιθέμενος για ακόμη μια φορά στον προκάτοχό του, ενώ μίλησε ξανά για 5η φάλαγγα στο κόμμα! 

«Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που εφαρμόζει και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές της προηγούμενης ηγεσίας, τις οποίες η σημερινή ηγεσία προσπαθεί να διορθώσει», τόνισε π πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Alpha, κατηγορώντας τον Γιώργο Παπανδρέου πως όσο ήταν στην ηγεσία του κόμματος έδωσε συγχωροχάρτι στις επιλογές των κυβερνήσεων Καραμανλή!

«Αυτοί που με κατηγορούν ότι υπηρετώ την πλουτοκρατία και δεν έχω φιλολαϊκή πολιτική είναι αυτοί που στήριξαν την ηγεσία από το 2009 έως το 2011», επεσήμανε και επιτέθηκε και σε εκείνους που τάσσονται με την πλευρά Παπανδρέου και του ασκούν εσωκομματική κριτική. 

Χαρακτήρισε τις θέσεις τους «λόγια και φληναφήματα» και τους κάλεσε να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις, ενώ δεν δίστασε να επαναλάβει τις κατηγορίες για 5η φάλαγγα στο ΠΑΣΟΚ, την οποία, όπως είπε, «απαρτίζουν αυτοί που λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το ψηφίσαν». 

«Ας αγωνιστούν για τους πολιτικούς χώρους στους οποίους μετακόμισαν, κι ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ να αναπνεύσει», πρόσθεσε.

Τέλος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «έχει σκυλιάσει με αυτό που έχουμε πετύχει», ενώ χαρακτήρισε τις καταγγελίες Δραγασάκη «συκοφαντική μεταφυσική που κυριαρχεί σε όλη τη χώρα. Αυτό είναι σταλινισμός».

newsit.gr