Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον 1ο όμιλο της Α\’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων σημείωσαν Μινώταυρος και Πανακρωτηριακός.
Ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών ξόρκισε τον… κακό δαίμονα, Σπάθα, επικρατώντας στο Κολυμβάρι με το εμφατικό 3-0. Στο 14\’ ο Δημούσης άνοιξε το σκορ, για να πετύχει το 0-2 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καλαϊτζάκης. Τη νίκη των φιλοξενούμενων εδραίωσε στο 71\’ ο Νταγκουνάκης. 
Από την άλλη η ομάδα του Ακρωτηρίου επιβλήθηκε στο γήπεδο Αγ. Αποστόλων του Ιδομενέα με 5-0, έχοντας και πέντε δοκάρια (!). Σε… δαιμονιώδη φόρμα έδειξε ότι βρίσκεται ο Μπαδιεριτάκης, που πέτυχε χατ-τρικ (17\’, 32\’ πέν., 40\’), φτάνοντας τα 9 γκολ σε τρία ματς! Από ένα γκολ πρόσθεσαν Αγναντής (56\’) και Λυχνάκης (83\’). Δύο φορές \”σημάδεψε\” το δοκάρι ο Μποχώνης (20\’ και 40\’ πριν το 0-3) και από μία οι Πενταράκης, Παντελακάκης στην ίδια φάση (45+1\’). Το άλλο… δοκάρι ήταν από προσπάθεια απομάκρυνσης του Βαρίκου στο 25\’. 
Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν τα Ροδωπού με 2-1 στη Μοναχή Ελιά επί του Παγχανιακού. Στο 35\’ ο Κωστόπουλος με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), για να πετύχει το 0-2 στο 55\’ ο Ρουστέμι και να μειώσει για τους γηπεδούχους στο 82\’ ο Ένο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook