Στην ημερίδα Αστεριών συγχρονισμένης κολύμβησης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (4/6) στο κολυμβητήριο Ηρακλειου, θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Δεκαέξι κορίτσια θα αποτελούν την αποστολή του ΝΟΧ, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο για τέσσερα εξ αυτών.

Συγκεκριμένα η Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, η Αντριάνα Φαντριδάκη, η Ρούσα Μαρακάκη και η Νεφέλη Χατζησωτηράκη θα πάρουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β’ της Αθήνας (26/6) σε περίπτωση που κατακτήσουν το 4ο Αστέρι.
Τα υπόλοιπα κορίτσια του Ν.Ο. Χανίων θα επιδιώξουν να πείσουν την κριτική επιτροπή για τις τεχνικές τους δυνατότητες αγωνιζόμενα σχεδόν όλα για το 2ο Αστέρι όπως εξάλλου και για το 1ο.
Η αγωνιστική κατάσταση του Ν.Ο. Χανίων βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο, κάτι που η προπονήτρια Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα ελπίζει και αναμένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη, με την ομάδα της να καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:

Αθηνά Αλατζά, Σελίνα Ανδριανού, Κατερίνα Βοβολάκη, Κατερίνα Ζαχαράκη, Θεοδώρα Κλεισιάρη, Ευαγγελία Κουργιαντάκη, Ραφαέλα Κουργιαντάκη, Σταυρούλα Παπαδημητρίου, Μαργαρίτα Παρτσαλάκη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Βάλλια Χατζηχριστοδούλου, Βάλλια Ζερβουδάκη, Ηλέκτρα Παπαδοκωσταντάκη, Αντριάνα Φαντριδάκη, Ρούσα Μαρακάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, 

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

09.30-10.30: Προθέρμανση & τεχνική σύσκεψη

10.30-12.30: 1ο Αστέρι

12.30-14.30: 2ο Αστέρι

16.30-17.30: Προθέρμανση

17.30-18.30: 3ο Αστέρι

18.30-19.00: 4ο Αστέρι

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook