Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης και δημιουργίας διόδου πεζών, στο δρόμο που οδηγεί από τον ΒΟΑΚ στην Αγία Πελαγία.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις έγιναν με στόχο να βελτιωθεί η πρόσβαση στον οικισμό και να δημιουργηθούν ασφαλέστερες συνθήκες κυκλοφορίας για πεζούς και οχήματα.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε το σημείο των έργων και σε δηλώσεις του τόνισε:

«Ολοκληρώσαμε μια ακόμα παρέμβαση στην Αγία Πελαγία, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού, να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες πολιτικής προστασίας και να αναβαθμίσουμε αισθητικά και λειτουργικά τον δρόμο που οδηγεί κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου προς τον μαγευτικό οικισμό.

Το έργο αυτό, σε συνδυασμό και με προηγούμενες παρεμβάσεις που έχουμε κάνει από τη Λυγαριά μέχρι τον Μονοναύτη, όπως είναι οι πλακοστρώσεις, οι διανοίξεις, οι διαμορφώσεις χώρων στάθμευσης, κ.α., ο βρεφονηπιακός σταθμός που ολοκληρώνεται, αλλά και το υψίστης σημασίας έργο της μονάδας βιολογικού καθαρισμού, αναβαθμίζουν την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας και την καθιστούν ακόμα πιο ισχυρή στον αγώνα για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης.

Ενισχύουμε έτσι την τοπική οικονομία, δημιουργούμε απαραίτητες υποδομές που έλειπαν από την περιοχή και καθιστούμε την Αγία Πελαγία πρωταγωνιστή στην πολιτική τουριστικής ανάπτυξης του δήμου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφερε και σε αυτό το έργο».