Αιχμές για συναδέλφους του προπονητές αφήνει ο Νίκος Πασβάντης σε δηλώσεις που μας έκανε. Ο νεαρός προπονητής της Ασπίδας κατήγγειλε ότι έφτασαν στα αυτιά του φήμες περί προσχεδιασμένων παιχνιδιών, πονηρών αποτελεσμάτων αλλά και για γκολ παικτών που δεν μπήκαν ποτέ από τους ίδιους και όλα αυτά τις τελευταίες αγωνιστικές στην Α’ ΕΠΣΧ.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο Νίκος Πασβάντης:

«Τις τελευταίες αγωνιστικές αυτό το πράγμα που έγινε σε παιχνίδια δεν τιμάει κανένα συνάδελφο και όσοι συμμετείχαν θα τα βρούν μπροστά τους. Υποτίθεται ότι εκπροσωπούμε τη νέα γενιά προπονητών και θα πρέπει να διδάσκουμε ηθικές αξίες στους ποδοσφαιριστές και όχι να πηγαίνουμε σε μεθόδους παλαιοτέρων χρόνων.
Είναι μεγάλη ντροπή για τον σύλλογο προπονητών αυτό που έγινε.
Πρέπει να αλλάξουμε εμείς η νέα γενιά το ποδόσφαιρο στα Χανιά και όχι να ακολουθούμε την πεπατημένη άλλων χρόνων.
Τον τελευταίο καιρό είμαι αηδιασμένος από αυτά που έχω ακούσει για περίεργα σκορ σε παιχνίδια που είδαμε, προσχεδιασμένα αποτελέσματα αλλά και σκόρερ που δεν υπήρξαν ποτέ. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα που είναι υποτιμητικά και πληγώνουνε κάποιες άλλες ομάδες.
Δεν τιμάει κανέναν όλο αυτό και αν θέλουμε να βγάλουμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο από τον πυθμένα που βρίσκεται θα πρέπει να αλλάξουμε μυαλά, τρόπο σκέψης αλλά και νοοτροπία».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook