Χωρίς να έχει κατακάτσει η σκόνη που σηκώθηκε από την προχθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ για τον Γιάννη Δροσίτη και την Εύα Τυλιανάκη και τα 123.000€, σήμερα ένα άλλο περιστατικό φαίνεται πως αναστατώνει τους σημερινούς διοικούντες με τους μέχρι πρόσφατους ενοίκους.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία Αντιδημάρχου που "συστεγάζεται" με τους συνεργάτες του πρώην Δημάρχου Γιάννη Κουράκη.

 Το περιστατικό δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ κρυφό από τους δημοσιογράφους και το κόσμο.

Σύμφωνα με μάρτυρες του " επεισοδίου ", τα αίματα άναψαν όταν η Αντιδήμαρχος ζήτησε ησυχία και τάξη προκειμένου να δει πολίτες που είχαν πάει να την συναντήσουν,και εισέπραξε την επιθετική στάση ενός εκ των στενών συνεργατών του πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ηρακλείου,που ζήτησε να κάνει εκείνη ησυχία και να σεβαστεί το 42% ...λέγοντας της χαρακτηριστικά,ότι "Δεν μπορεί να κάνει κουμάντο το 28% (!!!!) " , κι ότι από σήμερα πολλά θα αλλάξουν...

Φαίνεται πως όσο κι αν υπήρχε καλή πρόθεση συγκατοίκισης σε διπλανά γραφεία μετά από αυτό τα πράγματα γίνονται δύσκολα...

Τα μέλη της παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιάννη Κουράκη φαίνεται πως εισέρχονται σε δύσκολη περίοδο όσο κι αν ο ίδιος ο επικεφαλής, εχει φανεί ψύχραιμος και πολιτισμένος απέναντι στις διαδικασίες και τις νέες συνθήκες.

Το ερώτημα είναι πόσο θα κρατήσει η "χύτρα" που σιγοβράζει...

Ναυτ.Π