Ανατρεπτικό για μια ακόμα βραδιά το show χορού του ΑΝΤ1!
Η Νάντια Μπουλέ, ένα από τα φαβορί για τον τελικό και ο δημοφιλής Τρύφωνας Σαμαράς άφησαν πίσω τους το Dancing With The Stars στο special επεισόδιο της Πέμπτης. Οι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Κυριακής είναι ο Κώστας Μαρτάκης, ο Αργύρης Αγγέλου και η Αγγελική Ηλιάδη.

Στην παρουσίαση των ζευγαριών έγινε και η αποκάλυψη για τον …μαραθώνιο, τον ομαδικό χορό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι κριτές δια χειρός Ζέτας θα βγάζουν έξω τα ζευγάρια που δεν θα τους αρέσουν!

Η Νάντια Μπουλέ ως άγριο αιλουροειδές ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς και συγκεντρώνει 35 βαθμούς.


Η Αγγελική Ηλιάδη, με εντυπωσιακή εμφάνιση, φτάνει στους 36 βαθμούς…


Ο Τρύφωνας Σαμαράς ενθουσίασε το κοινό, όπως πάντα και απογοήτευσε την επιτροπή, επίσης, όπως πάντα. Μόλις 30 βαθμοί τον περίμεναν στο τέλος της ετυμηγορίας.


Σε αντίθεση με τον Τρύφωνα, ο Αργύρης Αγγέλου ενθουσίασε τους πάντες. 38 βαθμούς του χαρίζει η επιτροπή.

Λίγο αργότερα ο Κώστας Μαρτάκης πέρασε μπροστά στη βαθμολογία συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς…


Η κατάταξη αναδιαμορφώθηκε μετά τον Marathon Dance των ζευγαριών, που αντιμετώπισαν το ροκ ν ρολ σαν πρόκληση αντοχής με νικητή τον Αργύρη Αγγέλου και …σύντομη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά. Θαυμάστε τους…


Guest έκπληξη της βραδιάς η Τζένη Μπαλατσινού, που έκανε μια φαντασμαγορική είσοδο…


Η ώρα της κρίσεως έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η ανακοίνωση της Ζέτας για το ποιοι αποχωρούν άφησε κάποιους άφωνους! Η Νάντια Μπουλέ που θεωρήθηκε από το πρώτο επεισόδιο του show φαβορί και ο Τρύφωνας Σαμαράς που είχε την αμέριστη υποστήριξη του κόσμου από την αρχή του Dancing αποχώρησαν. Αυτοί που θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή για μια θέση στον τελικό είναι ο Κώστας Μαρτάκης, ο Αργύρης Αγγέλου και η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία έχει καταφέρει πολλές φορές μέχρι τώρα να ανατρέψει τα δεδομένα υπέρ της.

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης για το ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν και τις αντιδράσεις των παικτών:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook