Τα Χανιά με… περίπατο πήραν τη νίκη στους Παίδες με 4-0 απέναντι στο Λασίθι, για να πάρουν… ρεβάνς για τους γηπεδούχους οι Νέοι που επικράτησαν με 1-0.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣΧ:

Νέοι
Λασίθι-Χανιά 1-0

Η Μικτή Ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λασίθι, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, στο γήπεδο της Κριτσάς.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι οι Νέοι της Ε.Π.Σ.Χ. δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, δεχόμενοι το γκολ της ήττας στο 63\’ από τον Δερμιτζάκη.

Στο 9\’ το σουτ του Βασιλάκη κατέληξε άουτ και στο 12\’ οι γηπεδούχοι \”απάντησαν\” στις ευκαιρίες με το σουτ του Δερμιτζάκη να αποκρούεται σωτήρια από τον Μπουρδαντωνάκη. Στο 24\’ το σουτ του Ανωμεριανάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Χαρκιολάκης, που \”αρνήθηκε\” το γκολ και στο σουτ του Βασιλάκη στο 39\’. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπουρδαντωνάκης απέκρουσε το σουτ του Δερμιτζάκη. 

Στο 46\’ ο Ψαράκης έχασε σπουδαία ευκαιρία μέσα από την περιοχή σουτάροντας άουτ και στο 50\’ ο Βασιλάκης έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ του κατέληξε στην \”αγκαλιά\” του Χαρκιολάκη. 
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 63\’ όταν ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Μπουρδαντωνάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 69\’ από φάουλ του Βασιλάκη, Μιχελακάκης και Ψαράκης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά.
Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 72\’ όταν από το φάουλ του Δερμιτζάκη, ο Χρυσός εξ επαφής έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. 
Στο 81\’ ο Χαρκιολάκης μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Ιμέρι.


Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Κοκκινάκης-Ταμπουρατζής (Λασιθίου)



Ε.Π.Σ. Λασιθίου (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Χαρκιολάκης, Μουδάτσος, Πάγκαλος (50\’ Γαλανός, 87\’ Χατζαντωνάκης), Μαυράκης, Παπαματθαιάκης, Χρυσός, Κορνιωτάκης, Ζερβάκης, Δερμιτζάκης, Χρονάκης, Κορνάρος (90\’ Γρύπαρης).



Ε.Π.Σ. Χανίων (Νίκος Βοζινάκης): Μπουρδαντωνάκης, Κωστούλας, Ασημίνας (90+2\’ Τζεγιαννάκης), Λαμπάκης, Μιχελακάκης, Βασιλάκης, Μπαλαντινάκης, Μαρκουλάκης, Ανωμεριανάκης (70\’ Γιακουμάκης), Ιμέρι, Κληρονόμος (46\’ Ψαράκης).



Στον πάγκο ήταν και οι Νταμαδάκης, Ανδρεαδάκης, Βέρδος, Λιονάκης.



Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Παίδες
Λασίθι-Χανιά 0-4



Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Χανίων επικράτησαν με 4-0 του Λασιθίου στο γήπεδο της Κριτσάς.

Μόλις στο 13\’ ο Ι. Γεωργιλαδάκης με σουτ, έπειτα από κόρνερ του Αρζίδη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 20\’ ο Σταυρουλάκης με ασύλληπτο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). 

Στη συνέχεια Κουτσουδάκης (24\’) και Ι. Γεωργιλαδάκης (30\’) είχαν σουτ που κατέληξαν άουτ, για να γίνει το 0-2 στο 32\’ με σουτ του Τριμίντζιου μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ του Μαστραντωνάκη. Στο 34\’ ο Ι. Γεωργιλαδάκης αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Αρζίδη, πετυχαίνοντας το 0-3. Στο 39\’ από πλεονεκτική θέση ο Μαστραντωνάκης σούταρε άουτ, έπειτα από σέντρα του Σταυρουλάκη, αλλά με την εκπνοή του ημιχρόνου (40\’) από μπαλιά του Σταυρουλάκη ο Αρζίδης \”τσίμπησε\” ωραία τη μπάλα και την πέρασε πάνω από τον Κουναλάκη για το 0-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την καθολική της υπεροχή η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ.Χ. δεν κατόρθωσε να διευρύνει το προβάδισμά της.


Διαιτητής: Κοκκινάκης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Σωτηριάδης-Ταμπουρατζής (Λασιθίου)



Ε.Π.Σ. Λασιθίου (Νίκος Ατσαλής): Κουναλάκης, Μπιστολάκης (41\’ Αλεξίου), Μύζαλης, Ιωάννου, Γραμματίκας, Ζερβαλάκης, Βαρελάκης, Δρακωνάκης (64\’ Βασιλόπουλος), Περβολαράκης, Ντιακονέσκου, Παπαφραγκάκης (54\’ Σταματάκης).



Ε.Π.Σ. Χανίων (Νίκος Βοζινάκης): Ιωσ. Γεωργιλαδάκης, Τριμίντζιος, Τρίτσης, Μαράκης, Στεφανίδης (67\’ Φραγκιαδάκης), Τζουγκράκης, Μαστραντωνάκης (41\’ Ζολώτας), Αρζίδης, Ι. Γεωργιλαδάκης, Σταυρουλάκης, Κουτσουδάκης (52\’ Μαραβελάκης)




Στον πάγκο ήταν και οι Καπιδάκης, Τζολάκης, Κολομπάκης, Δερμιτζόγλου.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

\”2 στα 2\” για Ηράκλειο

Στην Επισκοπή οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου πανηγύρισαν δύο άνετες νίκες.

Στους Παίδες το Ηράκλειο επιβλήθηκε του Ρεθύμνου με 9-0 και στους Νέους επικράτησε με 4-1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook