Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χτες το βράδυ στο σπίτι του, στην οδό Μαυρομιχάλη 38 στην Κηφισιά. Πρόκειται για τον Χρήστο Αποστόλου, γιο του ιδρυτή του ξενοδοχείου \”Γκραν Σαλέ\” στην Πολιτεία, ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων και έμενε μόνος του.
Ο 45χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ήταν νεκρός περίπου τέσσερις μέρες και έφερε τραύμα από σφαίρα στο στήθος.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από την καθαρίστρια, η οποία πήγε να καθαρίσει το σπίτι, αλλά όσο και αν χτυπούσε δεν άνοιγε κανείς. Η γυναίκα ειδοποίησε τους συγγενείς του, οι οποίοι αφού προσπάθησαν να επικοινωνήσουν και δεν απαντούσε, πήγαν στο σπίτι, όπου τον βρήκαν νεκρό. 
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγο αργότερα έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος αξιωματικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης και δεν ήταν αναστατωμένο. Αυτό οδηγεί τους αρμόδιους αξιωματικούς στην εκτίμηση ότι το θύμα πιθανόν άνοιξε μόνος του στον δολοφόνο του.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ περιμένουν τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή προκειμένου να εξάγουν ασφαλή συμεράσματα. Ο επιχειρηματίας και στενοί συγγενείς του είχαν στο παρελθόν ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα και την Κρήτη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook