Η Coca-Cola γιορτάζει το 125ο έτος της ύπαρξής της και όντας γνωστή για το έξυπνο και πάντα επίκαιρο marketing της, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Έτσι, κυκλοφόρησε στο App Store μία εφαρμογή για το iPad. Η εφαρμογή Coca-Cola δημιουργήθηκε από την εταιρεία Assouline, και αποτελεί μία ψηφιακή αναδρομή στο παρελθόν του αναψυκτικού που έχει αγαπήσει ολόκληρη η υφήλιος.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο χρόνο με την Coca-Cola μέσα από παλιές διαφημίσεις της, βίντεο αλλά και φωτογραφικό υλικό με διάσημους να «ποζάρουν» δίπλα στο γνωστό μπουκάλι με την κόκκινη ετικέτα. Ανάμεσά τους οι Run-DMC και ο John F. Kennedy.

Είναι το πρώτο app της Coca-Cola και αποτελεί πραγματικά μία πολύ προσεγμένη δουλειά (δεν είχαμε καμία αμφιβολία) με αρκετό υλικό συγκεντρωμένο, το οποίο μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε μαθήματα ιστορίας του marketing.

Εφαρμογή για iPad λοιπόν από τον κολοσσό των αναψυκτικών, που αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως ανάλογες δημιουργίες αποτελούν εκπληκτικές διαφημιστικές καμπάνιες και στην περίπτωση που αξιοποιηθούν σωστά, μπορούν να αποδειχθούν διαμάντια για μία εταιρεία.

Η τιμή της Coca Cola για το iPad είναι 3,99? και μπορείτε να τη βρείτε στο Ελληνικό App Store.

gugoo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook