Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ανακοινώθηκε ότι λόγω διεξαγωγής του 36ου ράλλυ Κρήτης το Σάββατο 25-10-2014 και την Κυριακή 26-10-2014 θα επέλθουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-10-2014 από ώρα 12:00 έως 18:00

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην περιοχή των Δήμων Ηρακλείου και Γόρτυνας και συγκεκριμένα στην ειδική διαδρομή του αγώνα με σημείο αφετηρίας τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου της ΕΑΣΗ στον παλιό δρόμο Αυγενικής – Ηρακλείου, περίπου στο 25ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Τυμπακίου – Αγίας Γαλήνης και τερματισμό στην είσοδο της Αγίας Βαρβάρας συνολικού μήκους 5,6 χιλιομέτρων στα παρακάτω τμήματα:

1.- Από το 22ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Τυμπακίου – Αγίας Γαλήνης ( έξοδος Αυγενικής) έως το 25,5ο χιλιόμετρο αυτής (Διασταύρωση προς Άγιο Θωμά – Λαράνι).

2.- Επί του νέου αναβαθμισμένου τμήματος της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Τυμπακίου – Αγίας Γαλήνης από την διασταύρωση προς Άγιο Θωμά έως το 25,5ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Τυμπακίου – Αγίας Γαλήνης (Διασταύρωση προς Άγιο Θωμά – Λαράνι).

3.- Από το 25,5ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Τυμπακίου – Αγίας Γαλήνης (Διασταύρωση προς Άγιο Θωμά – Λαράνι) έως την είσοδο του χωριού Άγιος Θωμάς.

4.- Σε όλο το μήκος της οδού από Άγιο Θωμά ( από την έξοδο του χωριού Άγιος Θωμάς) έως την είσοδο της Αγίας Βαρβάρας.

5.- Στην επαρχιακή οδό Αγίου Θωμά – Λαρανίου από την διακλάδωση Αγίου Θωμά – Μεγάλης Βρύσης – Πρεβελιανών προς τον Άγιο Θωμά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-10-2014 από ώρα 08:00 έως 17:00

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην περιοχή των δήμων Ηρακλείου και Γόρτυνας στην πρώτη (1η) ειδική διαδρομή του αγώνα με σημείο αφετηρίας κάτωθι της γέφυρας του αναβαθμισμένου τμήματος της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Τυμπακίου – Αγίας Γαλήνης, πριν την είσοδο του χωριού Κεράσια, περίπου στο πρώτο (1ο χιλιόμετρο της οδού Βενεράτο – Κεράσια – Άνω Ασίτες και τερματισμό στη είσοδο του χωριού Πρινιάς συνολικού μήκους 8,5 χιλιομέτρων, στα παρακάτω τμήματα:

1.- Επί της παλαιάς Εθνικής οδού Ηρακλείου Τυμπακίου, από το 21ο χιλιόμετρο αυτής (διασταύρωση προς Παλιανή – Κεράσια) προς το δημοτικό διαμέρισμα Κεράσια.

2.- Σε όλο το μήκος της οδού από Κεράσια προς Άνω Ασίτες.

3.- Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Άνω Ασιτών - Πρινιάς από την έξοδο του δημοτικού διαμερίσματος Άνω Αστιτών έως την είσοδο του δημοτικού διαμερίσματος Πρινιά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-10-2014 από ώρα 08:00 έως 17:00

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην περιοχή του δήμου Γόρτυνας στην δεύτερη (2η) ειδική διαδρομή του αγώνα και συγκεκριμένα στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Βαλή – Μεγάλης Βρύσης από την έξοδο τ.δ. Βαλή έως την είσοδο τ.δ. Μεγάλης Βρύσης συνολικού μήκους 10,5 χιλιομέτρων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που επιθυμούν κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες να κατευθυνθούν από και προς τις ανωτέρω περιοχές να επιλέξουν άλλες διαδρομές και να αποφύγουν να προσεγγίσουν τα ανωτέρω τμήματα διεξαγωγής του αγώνα προς αποφυγή ατυχήματος και κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Παρακαλούνται επίσης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και των μελών της οργανωτικής επιτροπής.