Προτίμησε να θυσιάσει δύο χρόνια από τη ζωή του, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του.

Ένας άνδρας από τη Βρετανία εξαπάτησε έναν ηλικιωμένο γείτονα του αποσπώντας του 40.000 λίρες. Ο Άλαν Νάιτ από το Swansea ισχυρίστηκε μετά ότι δε μπορούσε να κινηθεί από το λαιμό και κάτω. Μπήκε στο νοσοκομείο και επί δύο ολόκληρα χρόνια παρίστανε ότι βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Η νέα απάτη του αποκαλύφθηκε όταν οι γιατροί άρχισαν να παρακολουθούν το δωμάτιο του στο νοσοκομείο και τον είδαν να τρώει, να σκουπίζει το πρόσωπο του ακόμη και να γράφει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 47χρονος έγινε ακόμη πιο… προκλητικός όταν τον «τσάκωσε» κάμερα του CCTV σε ένα μαγαζί, να σπρώχνει και ένα καροτσάκι για ψώνια, αλλά και να οδηγεί. Στο κόλπο ήταν και η σύζυγος του, Έλεν, όμως, η οποία εμφανιζόταν συχνά πυκνά στο νοσοκομείο να νοιάζεται και να φροντίζει τον άνδρα της.

Πλέον, ο Νάιτ αντιμετωπίζει 19 κατηγορίες για κλοπή, εξαπάτηση και πλαστογραφία και ενδεχομένως να μπει στη φυλακή τον επόμενο μήνα. Ο ντετέκτιβ Πολ Χάρι που είχε αναλάβει την υπόθεση για την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας είπε ότι «σε ολόκληρη την καριέρα μου πρώτη φορά βλέπω τόσο καλά υπολογισμένη και μακροχρόνια εξαπάτηση».

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook