Οι γνωστοί φωτογράφοι των Χανίων Μπαλαδάκης Γιώργος και ο καθηγητής και φωτογράφος Μπασιάς Νικόλαος έλαβαν μέρος στο 2nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2014 International Photographic salon of fine art photography.

Πρόκειται για διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), UPI (United Photographers International), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Οι φωτογραφίες των Χανιωτών φωτογράφων Μπαλαδάκη Γιώργου και Μπασιά Νικόλαου διακρίθηκαν ανάμεσα σε 11.000 περίπου φωτογραφίες, από όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος.

Στην κατηγορία “Open Color “ ο Γιώργος Μπαλαδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο FIAP και δίπλωμα στην κατηγορία ‘Nature-Φύση’.


Η φωτογραφία του Γ. Μπαλαδάκη με τίτλο "Εγκατάλειψη" που πήρε το βραβείο


Ο φωτογράφος Γιώργος Μπαλαδάκης

Ο Μπασιάς Νικόλαος συμμετείχε στην κατηγορία ‘Monochrome- Ασπρόμαυρο’ όπου και απέσπασε τον Τιμητικό Έπαινο της FIAP.


Η φωτογραφία του Νικόλαου Μπασιά με τίτλο "Ηλικιωμένος άνδρας από την Κάνδανο" που κέρδισε διάκριση


Ο φωτογράφος Νικόλαος Μπασιάς

Να υπενθυμίσουμε ότι η FIAP αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Διεθνή Φωτογραφικό Οργανισμό που είναι αναγνωρισμένος από την ΟΥΝΕΣΚΟ, καθώς και ότι ο Μπασιάς Νικόλαος είχε κερδίσει την Άνοιξη του 2014 το Πρώτο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Planta Europa.

Flashnews.gr