Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Είχες την σπάνια τύχη να ζήσεις δίπλα σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Τριαντάφυλλο, και να φέρεις στον κόσμο ένα υπέροχο παιδί-το παιδί σας.
Και είχες το βαρύ καθήκον να κλείσεις εσύ τα μάτια του, καθώς έφυγε για το στερνό ταξίδι.

Εμείς, πάλι οι φίλοι σου και συνάδελφοί σου, είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να διδαχθούμε από σένα τι σημαίνει γενναιότητα, αφοσίωση, αυταπάρνηση.
Ζήσαμε μέσα από σένα τον αγώνα που έδωσε ο «Ντάφυ» επί τρία χρόνια. Το νιώθαμε, ήταν και δικός σου αυτός ο αγώνας. Πολέμησες, λέαινα σωστή, να τον κρατήσεις στη ζωή, με την ανάσα σου, με την αγρύπνια σου. Τρέχοντας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο κι από κλινική σε κλινική-στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, πάλευες να μη λείψεις ούτε στιγμή από το πλάι του Παναγιώτη σας, μάνα-φύλακας άγγελός του. Στα μαθήματα, στα εφηβικά σκιρτήματα, στις υπαρξιακές αγωνίες του.
Και να μην παραμελείς ποτέ τη δουλειά σου στο Mega. Σα να ήσουν τρεις άνθρωποι μαζί. Ακούραστη, ακατάβλητη, με την σπίθα στο βλέμμα. Πρώτη στο ρεπορτάζ, πρώτη στην είδηση, πρώτη στην αξιολόγηση, να κερδίζεις κάθε μέρα όλο και περισσότερο τον σεβασμό των δικαστών, των εισαγγελέων και του νομικού κόσμου.

Ίσως δεν ξέρεις πόσα μας προσέφερες αυτά τα χρόνια. Η ζωή σου αποτελεί μάθημα ζωής για όλους μας. Προσωπικά είμαι υπερήφανος που με τιμάς με τη φιλία και την αγάπη σου.
Από δω και πέρα, στον καιρό της απώλειας και του πένθους, δεν θα είσαι μόνη. Πάντα θα υπάρχει μία πελώρια αγκαλιά για σένα και τον Παναγιώτη-που είναι παιδί όλων μας πια» έγραψε χαρακτηριστικά στο aixmi.

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook