Τέλος στα δημοσιεύματα περί ενστάσεως του Πλατανιά κατά της Παναχαϊκής για προβλήματα φορολογικής ενημερότητας έδωσε ο Λάμπρος Μαλτέζος. Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 ότι δεν θα γίνει ένσταση από την Χανιώτικη ομάδα και ότι υπήρξε επικοινωνία του ίδιου με τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Μάκη Καρτσωνάκη και Λευτέρη Αντωνακάκη ο κ. Μαλτέζος:

«Δεν θα μπει ο Πλατανιάς σε αυτήν την διαδικασία καθόλου. Υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία, που η πολιτεία θα βγάλει τα πορισματά της και τις αποφάσεις της και ο Πλατανιάς δεν θα έρθει σε καμία αντιπαράθεση με καμία Παναχαϊκή και με καμία ομάδα στον όμιλο», ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια:«Εγώ μίλησα με τον Αλέξη Κούγια και του είπα ότι ο Πλατανιάς δεν μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία και μου είπε το πιστεύω, νομίζω ότι  επι εποχής Κούγια δεν συνέβη τίποτα στην Παναχαϊκή. Τώρα αν υπάρχει παλιά οφειλή ο Πλατανιάς δεν δέχεται να πάρει κανέναν αγώνα στα χαρτιά. Αν δικαιούται να πάρει κάτι θα το πάρει μέσα στο γήπεδο και δεν μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία καθόλου. Ήδη έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και δεν σκεφτόμαστε να καταθέσουμε ένσταση ούτε να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Η Παναχαϊκή κατέκτησε ένα πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και δεν θέλουμε εμείς αν έχει κάποιο πρόβλημα να το στερήσουμε».

Για το τι περιμένει ο Πλατανιάς από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ:

«Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν κάνουμε καμία ένσταση Αν η Πολιτεία αποφασίσει για τον α’ ή β’ λόγο για την οποιαδήποτε ομάδα ότι έχει πρόβλημα εμείς δεν θα είμαστε εμπλεκόμενοι σε αυτή την ιστορία».

Το σχόλιο του για ανακοίνωση της Παναχαϊκής που αναφέρει ότι ο Πλατανιάς δεν μπορεί να κάνει ένσταση:

«Ο Πλατανιάς έχει το δικαίωμα γιατί το τελευταίο παιχνίδι το δώσαμε εμείς με την Παναχαϊκή αλλά από εκεί και πέρα δεν μπαίνουμε στην διαδικασία της ενστάσεως το ξεκαθαρίζω. Δεν θα γίνουμε εμείς ντεντέκτιβ να βρούμε τι προβλήματα έχει η Παναχαϊκή. Υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία και περιμένουμε ότι αποφασίσει αυτή. Γιατί να μπούμε εμείς σε αντιπαράθεση με την Παναχαϊκή;».

Τέλος έκανε την δική του εκτίμηση για τις αποφάσεις της Γ.Σ. της ΕΠΟ:

«Θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις γιατί είναι πάρα πολλές ομάδες σε Νότιο και Βόρειο όμιλο, οι πληροφορίες μου λένε για 13 ομάδες ίσως και παρααπάνω, αλλά εκτός αυτού είναι και ομάδες της Σούπερ Λίγκκαι νομίζω ότι δεν θα πάμε σε μπαράζ. Κάποιες ομάδες θα πέσουν και κάποιες θα ανεβούν απευθείας».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook