Κάθε λόγο να σκεφτούν πονηρά είχαν όλοι όσοι βλέπουν εδώ και καιρό τις σημαίες της ΟΝΝΕΔ στο υπόγειο του δημοτικού κτηρίου στην Ανδρόγεω.

Κι αυτό γιατί ο παραλήπτης του δέματος πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (αλήθεια ποιος είναι ο σημερινός;) λείπει για σπουδές στις ΗΠΑ.

Η απάντηση ήρθε και επίσημα από τη Δημοτική Αρχή,που "παρέλαβε" κι αυτή το δέμα "κληρονομιά" από τους προηγούμενους ενοίκους:

"Σε τοπική εφημερίδα υπήρχε χθες δημοσίευμα με τίτλο: «Νέα δημοτικά ήθη…» και υπότιτλο: «Το 2ο υπόγειο του δημοτικού κτιρίου της Ανδρόγεω χρησιμοποιούν κάποιοι ως αποθήκη για τις σημαίες της ΟΝΝΕΔ…».

Παραβλέποντας τα σχόλια σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο δέμα με τις σημαίες της ΟΝΝΕΔ, στάλθηκε με φορτωτική της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που έχει να πραγματοποιήσει πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου από το τέλος του 2013. Επίσης ο παραλήπτης του δέματος- στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στο Ηράκλειο- απουσιάζει εδώ και ένα χρόνοαπό τη χώρα, μιας και βρίσκεται στις ΗΠΑ για μεταπτυχιακές σπουδές.

Επομένως το δέμα με τις σημαίες βρισκόταν στο υπόγειο του κτιρίου της οδού Ανδρόγεω πολύ πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, έγινε έλεγχος των δημοτικών κτιρίων και ειδικά για το κτίριο της οδού Ανδρόγεω έχει αποφασιστεί ο καθαρισμός των υπογείων και η απομάκρυνση όλων των άχρηστων υλικών που έχουν εναποτεθεί εκεί, κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη. "

Κι έτσι φαίνεται πως έληξε το θέμα, χωρίς ωστόσο όμως να μας απαντήσουν οι προηγούμενοι ένοικοι της Λότζια γιατί παρέλαβαν το δέμα μιας και ο κύριος Παπαδάκης δεν ήταν μέλος της Δημοτικής Αρχής ...και φυσικά γιατί το φύλαξαν.

Ναυτ.Π.