Το Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, επισκέφθηκαν σήμερα ο συν-επικεφαλής των «ΠΡΑΣΙΝΩΝ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και πρώην Ευρωβουλευτής, κ. Νίκος Χρυσόγελος, και η υποψήφια Ευρωβουλευτής, κ. Μόνικα Άκερμανς, στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιούν στην Κρήτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με αφορμή το διάλογο που έχουν ξεκινήσει οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», για τη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου εξόδου από την κρίση σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο με την συμμετοχή κοινωνικών, επαγγελματικών φορέων και της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, έγινε από τον κ. Χρυσόγελο αναφορά για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, που θα συμβάλλουν στην βιώσιμη οικολογική – κοινωνική ανάπτυξη, τη διαχείριση των απορριμμάτων, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το περιβάλλον και άλλες δράσεις

«Η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος για όλους τους δημότες του Ηρακλείου, που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωή τους αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής», επισήμανε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός και ήδη όπως είπε, έχουν γίνει πολλές δράσεις στο δήμο με τη συμμετοχή και εθελοντών πολιτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook