Παρουσιάζοντας μια μέτρια εικόνα, με μια μόλις φάση σε όλο το 90λεπτο, ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Μετά τον βαθμό στο Περιστέρι, όλοι περίμεναν ότι ο Εργοτέλης θα έδινε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα όμως ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ για να υπενθυμίσει σε όλους ότι ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσκολος. 
Ο Παύλος Δερμιτζάκης “φρέσκαρε” την 11αδα του Εργοτέλη, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Βέροια, ωστόσο οι παίκτες του δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ προβληματίζοντας με την απόδοση τους. 
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Εργοτέλης είχε μόλις δύο σουτ στην εστία, με την μεγαλύτερη ευκαιρία να σημειώνεται στο 70’ όταν το σουτ του Μπρούνο έφυγε μόλις άουτ.
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλείσει τα όπλα του Εργοτέλη βγάζοντας εκτός παιχνιδιού τον Γιουσούφ με τον Αφρικανό να μην απειλεί καθόλου την εστία του Γλύκου. Το κακό για τον Εργοτέλη είναι ότι για ακόμα μια φορα πλήρωσε την αδράνεια της άμυνας του όταν στο 42’ ο Κίτσιου την “τρύπησε” με μια εξαιρετική κάθετη πάσα βρίσκοντας τον Αθανασιάδη που δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ. 
Ο διεθνής επιθετικός ήταν εκείνος που “κλείδωσε” τη νίκη του ΠΑΟΚ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 95ο λεπτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook