Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών «Ίριδα» Δήμου Χερσονήσου προχωρεί σε ετήσια βάση στη διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 15.00-21.00 μ.μ.

Στην διοργάνωση ο σύλλογος καλεί σε συνεργασία:
1. τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Χερσονήσου,
2. τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της περιοχής,
3. Ιδιώτες και άλλους φορείς.

Κάθε χρόνο τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται σε φορείς που δημιουργούν υπηρεσίες για παιδιά.

Λόγω της δύσκολης συγκυρίας κοινωνικά και οικονομικά, το έτος 2014 τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου μας με παιδιά σε μορφή δωροεπιταγών για τρόφιμα.

Η διοργάνωση της 7ης Δεκεμβρίου 2014 περιλαμβάνει:

• Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας και παραδοσιακών γλυκισμάτων αλλά και σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένων παιχνιδιών και ειδών σπιτιού.

• Εορταστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν χορό, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις που θα μας μεταφέρουν το κλίμα των Χριστουγέννων.

Η Είσοδος στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» είναι ελεύθερη.

Οι πολίτες του δήμου καλούνται να συμμετέχουν στην εκδήλωση (είτε στο παζάρι με την διάθεση διαφόρων αντικειμένων ή την παρασκευή χειροποίητων αντικειμένων ή γλυκισμάτων είτε στο πρόγραμμα των μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων, είτε ως εθελοντές στην εκδήλωση).

Η συμμετοχή των πολιτών στη φιλανθρωπική εκδήλωση είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα την παρούσα κρίσιμη οικονομικά περίοδο που βιώνει η χώρα.

Επικοινωνία: mail [email protected] και στο τηλέφωνο του γραφείου 2813004581 ή στα τηλέφωνα 6970620109 (Ρένια Δρόσου-Καμηλάκη: Πρόεδρος) και 6982173038 (Ιωάννα Καρυωτάκη: Αντιπρόεδρος) έως την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook