Την περίοδο 2011-12 υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη στον Α.Ο. Χανιά… αλώνιζε κυρίως τη δεξιά πλευρά του γηπέδου ο Μιχάλης Μπακάκης.
Ο Αγρινιώτης μπακ είχε κάνει μία \”γεμάτη\” χρονιά με τη φανέλα του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα της Football League 2 και οι εμφανίσεις του \”ανάγκασαν\” τον Παναιτωλικό να… διορθώσει το λάθος του και να τον κάνει και πάλι δικό του, έστω και από \”σπόντα\”, αφού ο θάνατος του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη είχε \”παγώσει\” τη μετακίνησή του στην Ηρακλειώτη ομάδα, \”πακέτο\” με τον Βασίλη Πλουσή.
Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Football League και Super League προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων, όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, αλλά και ιταλικών συλλόγων.
Τελικά ο \”δικέφαλος\” έκανε δικό του τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, που κατάφερε στο λίγο διάστημα της παρουσίας του με τη κιτρινόμαυρη φανέλα να πείσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα, για το ματς των προκριματικών με τα Νησιά Φερόε, αλλά και για το φιλικό με τη Σερβία στα Περιβόλια, όπου επέστρεψε πριν λίγες εβδομάδες ως αντίπαλος του ΑΟΧ.
Είναι η επιβράβευση για ένα παιδί χαμηλών τόνων που καθημερινά παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη εξέλιξη, για την οποία σίγουρα θα νιώθουν περηφάνια όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στον ένα χρόνο παραμονής του στα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook