Ποιος δεν θυμάται τη τοπλες φωτογράφιση της Keira Knightley για λογαριασμό του Interview magazine, τον περασμένο Αύγουστο;

Η ηθοποιός στάθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Patrick Demarchelier, χωρίς στηθόδεσμο, φορώντας μόνο ένα μαύρο παντελόνι και δαντελένια γάντια.

\"\"
Η φωτογράφιση, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε ποικίλα σχόλια, και την έκπληξη των Μέσων, μιας και η Knightley δεν συνηθίζει να κάνει εκκεντρικές και προκλητικές εμφανίσεις. Σήμερα, η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στους Times εξηγεί γιατί δέχτηκε να ποζάρει τοπλες: «Έχω δει το σώμα μου να χειραγωγείται τόσο πολλές φορές και για τόσο διαφορετικούς λόγους, είτε στις φωτογραφίες των παπαράτσι, είτε σε αφίσες για ταινίες», δηλώνει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Αυτή η φωτογράφιση ήταν μία από εκείνες για την οποία είπα :\”ΟΚ. Θα κάνω την τόπλες φωτογράφιση αν δεν μου \”πειράξετε\” το στήθος (με photoshop) και αν δεν το κάνετε να φανεί μεγαλύτερο! Γιατί είναι σημαντικό να πούμε (με τη φωτογράφιση) ότι δεν έχει σημασία το σχήμα και το μέγεθος του στήθους».

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook