Ένα ανατριχιαστικό βίντεο το οποίο καταγράφει το ξεκίνημα ενός βιασμού 13χρονης στην Βρετανία από ένα παιδόφιλο ο οποίος τελικά φυλακίστηκε, δημοσίευσε η ιστοσελίδα της Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 26χρονος παιδόφιλος και άλλοι τρεις ακόμα που συνευρέθηκαν με την ανήλικη κοπέλα, έχουν ήδη πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο 26χρονος οδηγεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 13χρονο κορίτσι. Λίγα λεπτά αργότερα, θα έχει ολοκληρώσει τις αρρωστημένες του επιθυμίες.

Το νεαρό κορίτσι, όπως αποδείχθηκε είχε υποστεί κατά καιρούς βιασμό από πέντε άντρες, όλοι γνωστοί μεταξύ τους. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του ενός αστυνομικού που την ανέκρινε, δε βοηθάει τις Αρχές να κρατήσουν στη φυλακή τους βιαστές της.

Ο ίδιος τονίζει πως το κορίτσι θεωρεί πως οι βιαστές της την αγαπούν και την προστάτευαν και αρνείται πως έχει κοιμηθεί μαζί τους. Να σημειωθεί πως ο κορίτσι το είχε σκάσει από το σπίτι του και ζούσε στους δρόμους

Η ιστορία αυτή έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο το βίντεο κυκλοφόρησε  χθες (9/11/14), στα πλαίσια της προώθησης ενός ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί σε λίγες μέρες

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook