Την 25η θέση στην κατηγορία των best value πόλεων για το 2015, καταλαμβάνουν τα Χανιά σύμφωνα με την trivago.

Δείτε εδώ την κατάταξη των Χανίων και τη λίστα με τις 100 πόλεις

Πόλεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ανεξερεύνητοι θησαυροί… Αυτό είναι το κοινό που έχουν και οι 100 πόλεις που καταλαμβάνουν μια θέση στη λίστα της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr, ως οι best value πόλεις που αξίζει ο καθένας από μας να ανακαλύψει τη χρονιά που έρχεται.

Πόλεις στολίδια για τα κράτη τα οποία βρίσκονται, με πλούσια ιστορία και χωρίς να απαιτούν ένα πακτωλό χρημάτων για να τα εξερευνήσει κανείς. Η λίστα των Best Value πόλεων για το 2015, εμπεριέχει τα πάντα με τρεις ελληνικούς προορισμούς να καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μια θέση στις ομορφότερες και πιο οικονομικές, όσον αφορά στη διανυκτέρευση, πόλεις του κόσμου.

Από το Μόσταρ της Βοσνίας μέχρι την μακρινή Κίνα και την πόλη Λιγιάνγκ, ο κατάλογος με τις 100 πόλεις που αξίζει να ανακαλύψουμε μέσα στη χρονιά που έρχεται, είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Η λίστα είναι αποτέλεσμα του αριθμού των αναφορών (140 εκατομ.) που έχουν γραφτεί σε περισσότερα από 200 διαφορετικά booking sites και του μέσου όρου ξενοδοχειακών τιμών των πόλεων αυτών από το Νοέμβριο 2013 μέχρι και τον Οκτώβριο 2014. Και οι 100 πόλεις έχουν μακραίωνη ιστορία, πολλά αξιοθέατα και κατά βάση είναι γνωστές πρωτίστως και μόνο στους ντόπιους κατοίκους κάθε κράτους.

Αξίζει να τις ανακαλύψετε για τις χαμηλές ξενοδοχειακές τους τιμές, που τις καθιστά value for money αλλά και για την ομορφιά τους, που ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί από τη πλειοψηφία των ταξιδιωτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook