Καλοκαίρι του 1981. Η Ελλάδα ζει στους ρυθμούς της “Αλλαγής” του Ανδρέα Παπανδρέου που ετοιμάζεται να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Οι “πυρήνες” χουντικών στο στράτευμα δεν άντεχαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που είχε νομιμοποιήσει και το ΚΚΕ. Κατανοητό λοιπόν ότι είχαν πάθει υστερία στην προοπτική ανόδου στην εξουσία ενός κόμματος που στην ταμπέλα του εμφανιζόταν ως σοσιαλιστικό.

Από τα έγγραφα των παρακολουθήσεων που αποκαλύπει σήμερα το Onalert.gr προκύπτει ότι την 1η Ιουνίου 1981, ομάδα αξιωματικών ήταν έτοιμη να μας…σώσει από τον σοσιαλισμό! Τα όσα αναφέρονται στα έγγραφα προκύπτουν από δύο πηγές. Από εκείνους που παρακολουθούσαν διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους απ΄ έξω καταγράφοντας ποιοι μπήκαν,βγήκαν και που πήγαν και από αξιωματικό που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και ανέμενε μαζί με άλλους την εντολή “για να κινηθούν”. Τελικά δόθηκε…άκυρο και έφαγαν…μπιφτέκια . Οι συνομιλίες μέσα στο διαμέρισμα έχουν ενδιαφέρον ,όπως μεγάλο ενδιαφέρον έχει η σημασία που έδιναν στην Σχολή Ευελπίδων.

Τα ονόματα των “σωτήρων” αποφασίσαμε να τα “σβήσουμε” όχι για να προφυλάξουμε τους ίδιους . Έχουν περάσει χρόνια δεν γνωρίζουμε την τύχη τους, πιθανότα κάποιοι δεν ζουν πια. Αλλά οι οικογένειες και ειδικά τα παιδιά τους δεν έχουν καμία ευθύνη για να σηκώσουν τα βάρη της ανοησίας των γονιών τους.

Τελικά το …πραξικόπημα δεν έγινε, ο Ανδρέας Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία, έμεινε πολλά χρόνια και δυστυχώς και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του , όπως και η ΝΔ “περιέθαλψε” αρκετούς φιλοχουντικούς που μετά απο το 1981 ανακάλυψαν το “όραμα του σοσιαλισμού”. Στην Ελλάδα όλα γίνονται.

Διαβάστε τα έγγραφα :

\"\"

\"\"

Τα παρακάτω έγγραφα είναι απ΄ όσα κατέθεσε ο αξιωματικός που παρακολουθούσε τους επίδοξους…σωτήρες εκ των έσω, ή που τέλος πάντων \”μετανοημένος\” είπε τι είδε και τι άκουσε μέσα στο διαμέρισμα.

\"\"

\"\"

\"\"

onalert.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook