Ένα tweet του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, σήμανε συναγερμό στον ΣΥΡΙΖΑ. Το tweet – δήλωση του ευρωβουλευτή έκανε λόγο για απαίτηση της τρόικας για συνάντηση Τσίπρα – Σαμαρά.

«Η σημερινή δήλωση του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και τις ανέπτυξε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας», έσπευσε να διευκρινήσει πηγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Παπαδημούλης έγραψε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter: «Η τρόικα δεν βιάζεται να γυρίσει και απαιτεί. Απάντηση: Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους».

Όπως επισήμανε η ίδια πηγή, ο κ. Τσίπρας έχει δημόσια δηλώσει ότι μπορούν από τώρα κυβέρνηση και αντιπολίτευση να συμφωνήσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές, για άμεση προσφυγή στις κάλπες και για διαγραφή μέρους του χρέους της χώρας, αλλά οι θέσεις αυτές δεν έχουν γίνει δεκτές από την κυβέρνηση.

in.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook