Άλλη μια καμπάνια στήριξης για το «Χαμόγελο του Παιδιού», ολοκληρώθηκε μέσα στον περασμένο Αύγουστο, με μεγάλη επιτυχία.

Άλλη μια προσπάθεια στήριξης του συλλόγου ώστε να ανταπεξέλθει στα τεράστια προβλήματα, αλλά και να προσφέρει βοήθεια σε περισσότερα παιδιά, έγινε πράξη με τη συμβολή δεκάδων ηλεκτρονικών μέσων.

Η Globe One Digital, η εταιρεία που έχει αναλάβει το συντονισμό όλων αυτών των δράσεων στήριξης για το «Χαμόγελο του παιδιού», ευχαριστεί όλα τα ηλεκτρονικά μέσα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συνεχίζοντας την προσπάθεια μελλοντικά.

Στο ευχαριστήριο Δελτίου Τύπου, αναφέρει:

Στην Globe One Digital πιστεύουμε ότι το χαμόγελο ενός παιδιού φωτίζει όλο τον κόσμο, για αυτό και φέτος το καλοκαίρι συστρατευτήκαμε στην «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ- ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Η προσπάθεια είχε σκοπό τη διατήρηση των υφιστάμενων δομών και υπηρεσιών που διαθέτει  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και την κάλυψη των ολοένα περισσότερων παιδιών και οικογενειών που απευθύνονται καθημερινά στον οργανισμό – χαρακτηριστικό είναι ότι οι περιπτώσεις που κάλυψε ο οργανισμός πανελλαδικά το 2013 (63.299 παιδιά) είναι ο τριπλάσιος σε σχέση με το 2011 (23.202 παιδιά).  

Η Globe One Digital, στήριξε για ακόμη μια φορά με τη συμβολή των ηλεκτρονικών μέσων  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με σημαντικούς digital publishers οι οποίοι φιλοξένησαν τα banners της καμπάνιας. Η διάρκεια της καμπάνιας ήταν από 11/07/2014 έως και 31/08/2014. Τα συνολικά impressions ξεπέρασαν τα 57.000.000 impressions ενισχύοντας θεαματικά την ψηφιακή απόδοση της εκστρατείας και συμβάλλοντας στη διατήρηση του χαμόγελου των χιλιάδων παιδιών που σε καθημερινή βάση στηρίζει ο εθελοντικός οργανισμός!

Ευχαριστούμε θερμά για τη θερμή ανταπόκριση στην κοινή προσπάθεια τους εξής digitalpublishers:

antenna.gr,eklogika.gr, avopolis.gr, allyou.gr, platform.gr, news247.gr, oneman.gr, contra.gr, deasy.gr, stardome.gr, gocar.gr, skai.gr,mama365.gr, skroutz.gr, msn.gr, sport-fm.gr, naftemporiki.gr, capital.gr, bestprice.gr, pathfinder.gr, spirospero.gr, athina984.gr, sofokleousin.gr, sknews.gr, iefimerida.gr, topontiki.gr, star.gr, goodnet.gr, flashnews.gr, newsbeast.gr, news.gr, queen.gr, newsbomb.gr, mothersblog.gr, gossip-tv.gr, onsports.gr, astrology.gr, onmed.gr, alphatv.gr, madtv.gr, newsit.gr, onvolos.gr, rodiaki.gr, enimerwsi.gr, kathimerini.gr, amna.gr, athensvoice.gr, aggelioforos.gr, athensmagazine.gr, travelstyle.gr, youweekly.gr, neoiagones.gr, agrotypos.gr, neolaia.gr, marketingweek.gr, cretalive.gr, aera.gr, evrytanika.gr, ioannina24.gr, patris.gr, koutipandoras.gr

Με την πίστη ότι τα χιλιάδες χαμόγελα των παιδιών θα συνεχίζουν να ομορφαίνουν τον κόσμο μας, στην Globe One Digital θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί κάθε ανάλογης προσπάθειας στο μέλλον και να υποστηρίζουμε με τον δικό μας τρόπο το σπουδαίο έργο που επιτελεί  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».