Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας επί προσωπικού, αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας της, Μαρίκας, στη δυσφορία της Λευκωσίας όταν έγινε υπουργός Εξωτερικών, ενώ λέει πως «συγχωρούν οι παπάδες, όχι εγώ».

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι καλεσμένη στην εκπομπή Τετ α Τετ του Ρικ με τον Τάσσο Τρύφωνος που θα μεταδοθεί το βράδυ της Πέμπτης.

Το πρόσωπό της σκοτεινιάζει όταν μιλά για τη μητέρα της, Μαρίκα, που έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων της, στις 6 Μαΐου του 2012: «Ήταν η μέρα των γενεθλίων μου, η μέρα των εκλογών και η μέρα που έφυγε η μαμά μου».

Περιγράφει επίσης μια ιδιαίτερη στιγμή, με τον γιο της, Κώστα, να τη ρωτά: «Μαμά, θα πεθάνεις κι εσύ;». Όπως λέει, δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη στιγμή.

«Είναι δυο πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω: πρώτον είμαι γυναίκα. Αυτό δεν αλλάζει. Και το δεύτερο που δεν αλλάξει είναι πως είμαι κόρη του Μητσοτάκη» λέει και συνεχίζει: «κληρονόμησα όλους τους εχθρούς του πατέρα μου και μόνο τους μισούς του φίλους».

Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ανακοινώθηκε ότι θα γίνει υπουργός Εξωτερικών, επί Κώστα Καραμανλή, η Λευκωσία και ο πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος είχαν εκφράσει δυσφορία.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook