Αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου πήρε η υπόθεση της 33χρονης εργαζόμενης, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της, κ. Μιχάλη Σαρχιανάκη, η εταιρεία δήλωσε τη πρόθεσή της να καταθέτει προσφορά χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί τον περιεχόμενό της. "Η εταιρία θέλει συμβιβαστική λύση, αλλά θα πρέπει να τη δούμε πρώτα" τόνισε χαρακτηριστικά.Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, έξω από τα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά) από μέλη του Παραρτήματος Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών με αφορμή την καταγγελία της 33χρονης εγκύου.

«Η αξιοπρέπεια στη ζωή και τη δουλειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο αγώνας ενάντια στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες είναι κοινός αγώνας όλων των σωματείων, όλων των εργαζομένων και των ανέργων. Ο κοινός μας αγώνας και η αλληλεγγύη είναι η ελπίδα και η δύναμη μας», σημείωνε το Σωματείο στη χθεσινή ανακοίνωσή του, ανταπαντώντας στη ανακοίνωση της τεχνικής εταιρείας η οποία διαψεύσει τα όσα έχουν καταγγείλει τόσο η έγκυος εργαζόμενη όσο και το Παράρτημα Ηρακλείου.

"Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία περίπτωση αυθαιρεσίας" δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ο οποίος βρίσκεται στο χώρο ως ένδειξη συμπαράστασης, καλώντας τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τα Σωματεία.

Λ.Σ.