Ο Απόστολος Παπαστάμος και η Νικολέτα Πλοκαμάκη ξεκίνησαν ιδανικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, αφού "συνέτριψαν" τα πανελλήνια ρεκόρ στις κατηγορίες τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του ΝΟΧ:

Δύο πολύ μεγάλες επιδόσεις που αποτελούν πανελλήνια ρεκόρ κατάφεραν το Σάββατο (22/11) ο Απόστολος Παπαστάμος και η Νικολέτα Πλοκαμάκη στην Ημερίδα κολύμβησης Grand Prix αγωνιστικών και πρωταγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο!
Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέτριψαν τα ρεκόρ, ο μεν στο αγώνισμα των 100μ. μικτή ατομική μετά το 2007, η δε στα 200μ. ύπτιο μετά το μακρινό 2001, ξεκινώντας έτσι ιδανικά για φέτος τις νέες τους υποχρεώσεις.
Ο χρόνος του Παπαστάμου στην κατηγορία Παμπαίδων Β' ήταν 01.02:77 και της Πλοκαμάκη στην κατηγορία Παγκορασίδων Β', 02.20.34, με τους δύο αθλητές να δίνουν έτσι συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο είχε διεξαχθεί το καλοκαίρι και να δείχνουν με τις καινούργιες τους εντυπωσιακές επιδόσεις ότι δεν ήταν τυχαίες, καθώς επίσης και ότι η παρουσία τους στην κολύμβηση θα έχει και συνέχεια. 
Η Ημερίδα στον Άγιο Νικόλαο, με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων να συμμετέχει με 51 αθλητές και αθλήτριες, συνεχίζεται την Κυριακή (23/11) οπότε και θα ολοκληρωθεί.