Μια νέα απευθείας πτήση προς την Κρήτη εγκαινιάζει για τη θερινή περίοδο η Lufthansa. Συγκεκριμένα, από τις 23 Μαΐου 2015 και κάθε Σάββατο, η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα πετάει από το Μόναχο προς το Ηράκλειο με αεροσκάφος τύπου Airbus A320.

Επίσης, η γερμανική αεροπορική εταιρεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων θα προσθέσει άλλες δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μόναχο, συνδέοντας τη Βαυαρία με την Αθήνα συνολικά 23 φορές την εβδομάδα.

«Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα για τη Lufthansa μια σημαντική αγορά στην περιοχή της Μεσογείου, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον οι επιδόσεις παραμένουν δυνατές και δείχνουν θετικά σημάδια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ο πολιτισμός, το κλίμα, το φυσικό περιβάλλον, όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, προσελκύουν πολυάριθμους επισκέπτες από όλο τον κόσμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της κίνησης από και προς την Ελλάδα, για το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2014, ο αριθμός των επιβατών που έφτασαν στην Ελλάδα με τη Lufthansa ανήλθε σε περίπου 310.000 -με κυριότερες χώρες προέλευσης τη Γερμανία και τις ΗΠΑ- ενώ οι επιβάτες που πέταξαν με τη Lufthansa από την Ελλάδα ανήλθαν σε περίπου 161.000.

«Από κοινού με τη SWISS, την Austrian Airlines και την Brussels Airlines, προσφέρουμε υπηρεσίες σε περισσότερους από 260 προορισμούς σε 100 χώρες σε τέσσερις ηπείρους, μέσω των κόμβων μας στη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Ζυρίχη και τις Βρυξέλλες», ανέφερε ο Harro Julius Petersen, γενικός διευθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου.

Πτήσεις της Lufthansa από/προς Ελλάδα – Καλοκαίρι 2015

Munich – Athens 23 την εβδομάδα

Frankfurt – Athens 21 την εβδομάδα

Munich – Heraklion 1 την εβδομάδα

Πτήσεις του Ομίλου Lufthansa από/προς Ελλάδα – Καλοκαίρι 2015

Lufthansa 45 την εβδομάδα

SWISS 35 την εβδομάδα

Austrian 14 την εβδομάδα

Brussels 3 την εβδομάδα

Germanwings 61 την εβδομάδα

Lufthansa Group 158 την εβδομάδα

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook